torstai 7. tammikuuta 2016

Saikkupäivä = askartelupäivä

Tänään jouduttiin myöntämään tappio taudille ja jäämään kotiin sairastamaan! Noh poikani oli onneksi järjestänyt minulle tekemistä.. Hän oli löytänyt lankalaatikkoni ja innokkaasti järjestänyt langat oman mielensä mukaan: sekaisin! Kun istuskelin lattialla selvittelemässä sitä sekasotkua päätin sitten samalla  räjäyttää kaikki askartelu-, väkertely- ja käsityö varastoni ja järjestää ne kunnolla! Edellisestä kerrasta olikin jo sen verran aikaa ettei tuolta miun väkertelykaapista löytänyt enää mitään siellä vallitsevan kaaoksen takia!

Siirsin nyt sitten langat ihan eri kaappiin ylähyllylle jossa ne toivottavasti saavat olla rauhassa ja keskeneräiset työt (joita olikin aikamoinen määrä) on nyt yhdessä ja samassa paikassa kun ennen niitä löytyi milloin mistäkin eikä aina edes löytynyt! Luotan kyllä siihen että niitä tulee edelleen vastaan jostain kolosista :D

Samalla kun järjestelin askarteluhärpäkkeitä tein sen mitä olen suunnitellut jo kauan! Tein pojalleni oman askartelulaatikon niin raukan kädentaidot ei rajoitu vain siihen mitä äiti milloinkin on saanut päähänsä vaan hän saa päästää oman luovuutensa valloilleen! Ehkä jokseenkin pelottava ajatus.. :D Laatikkoon laitoin erilaisia ylijäämä papereita ja kartonkeja, tarroja, kimalleliimoja, sakset, muovailuvahat.. Vaikka ja mitä! Nämä pääsikin heti tänään käyttöön ja taideteoksia syntyi jos minkälaisia ihan liukuhihnalta :)

Koruväkertelytarvikkeet odottavat vielä järjestelyä ja saavat odottaakin siihen asti kunnes poika menee yöunosille.. Hän on välillä hieman liian innokas apulainen :)

No nyt taas olen kartalla siitä mitä väkertelykaappini on nielaissut ja mistä mikäkin löytyy kunnes seuraavan kerran etsin sieltä jotain :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti