perjantai 8. tammikuuta 2016

Osu ja uppos!

Olen horoskoopiltani kaksonen ja vaikka en moiseen pahemmin uskokaan niin täytyy myöntää että kaksosten luonneanalyysi ainakin omalta kohdaltani osui ihan nappiin!

Kaksoset eivät turhan pitkäksi aikaa malta pysähtyä samoihin maisemiin. Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Levottomana sieluna Kaksonen osaa kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti. Kaksosten tehtävänä onkin luoda uusia näköaloja uteliaisuutensa ohjaamina ja antaa muiden viedä päätökseen ne asiat, jotka tuntuvat vaivan arvoisilta. 

No ja näinhän se juuri menee! Ja hyvänä esimerkkinä voisin käyttää tätä viime vuonna aloittelemaani huivia.. Löysin ostoreissulla aivan ihanaa Novitan harmaata Hile lankaa josta sitten halusin tehdä ystävälleni joululahjaksi huivin.. Pari iltaa virkkasin sitä kuin heikkopäinen mutta kun jäljellä olisi ollut enää muutama hassu rivi, mitä tapahtui? No sehän hautautui muiden keskeneräisten käsitöideni sekaan ja ystäväraukan kaula paleltuu nyt sitten näillä pakkasilla! Tänään tulin sitten siihen tulokseen että virkkaamani huivi ei miellytä silmääni ollenkaan! Siksipä päätin purkaa huivin ja suuntasin googlen ihmeelliseen maailmaan etsimään uutta mallia johon aion ihanan Hile lankani käyttää ja ensi talvena se (ehkä) lämmittää ystävääni <3

Mutta enhän mie nyt oikeasti voi olla ainoa jolla on vaikea saada käsityönsä tehtyä loppuun asti ja jolla villasukat saavat aina odottaa pariaan pitkiäkin aikoja, enhän!?!? :DHeipat huiville!

Seuraavassa postauksessa voisinkin jatkaa näitä intoa puhkuen aloitettujen tekeleideni esittelyä jotka toivottavasti joskus jaksan saattaa valmiiksi asti vaikka levoton kaksonen olenkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti