sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Aina se väkertää mutta tuleeko koskaan valmista?


Nonniiin! Kuten aikaisemmin lupasin, raotan hieman keskeneräisten käsitöiden arkkua.. Tästä se lähtee..


 


Ensimmäiseksi varmaan vanhin keskeneräiseksi jäänyt tekeleeni.. Jonkunlainen neuletakki tästä pitäisi joku kaunis päivä syntyä ja onhan siinä jo kätösille koloset! Jostain kumman syystä näyttää kuvassa mustalta vaikka onkin oikeasti lila.. En edes muista vuotta koska tämän olen aloittanut mutta kauan siitä on :D

 Öööööö.. Joooo.. Mikälie ihanuus tästä on ollut tarkoitus valmistua.. En ihan oikeasti edes muista :D


 Tällaista ihanaa lilaa kukkahuivia kudoin mummolleni rose mohairista lahjaksi aikoinaan.. Noh mummoni on siirtynyt ajasta iäisyyteen jo yli neljä vuotta sitten.. Ehkäpä joku päivä tämä valmistuu lämmittämään jotain toista..
Vaaleanpunaisesta 7 veljeksestä huivinalku..  Ja ehkä loppu.. :D
Ystävälle virkattua kukkaponchoa Novitan mustasta 7 veljeksestä sekä sateenkaari raidasta. Ajattelin ensin että onkohan se nyt ihan tosissaan mutta tästähän tuleekin yllättävän kivannäköinen.. :)
 Tässä viimeisin, lauantaina aloitettu kauluri harmaasta Novitan Hileestä.. Valmistuu ihanan nopsaan paksusta langasta ja isoilla puikoilla että ehkäpä ehtii valmistua ennen kyllästymistä.. Enää muutama sentti tekemättä!!!!
 
Keskeneräisiä ja parittomia sukkiakin näytti löytyvän useamma tmutta ne oli nätisti puikoilla ja paketissa niin en viittiny niitä alkaa kuvailemaan.. Kaikki kuitenkin tietää miltä keskeneräinen sukka suunnilleen näyttää :D Tuossa juuri yksi päivä ääneen mietiskelin että pitäis kai nuille joskus tehä paritki johon mieheni keksi että tai sitten voisin antaa niitä yksijalkaisille! Kyllä rakkaani.. Et sattuis tuntemaan ketään?

No mutta, kun nämä keskeneräiset työni tähän lätkäisin niin huomasin että eihän näitä olekaan niin paljoa kuin siivoillessa tuntui.. Jospa nämä nyt tämän elämän aikana sais tehtyä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti