Väkertäjä

Ihanaa kun olet löytänyt pieneen blogiini.. Itsestäni on ihana tietää kuka siellä blogin taustalla hääräilee.. Se avaa blogia jotenkin aivan uudella tavalla..

Eli Laura täällä hei! Neuloosiin pahasti sairastunut yksilö :D

Alkujaan olen pohjoisen tyttöjä. Melkein 10 vuotta sitten muutin työn ja rakkauden perässä Ouluun eli en minä vieläkään kovin etelässä asustele :D Työpaikka ja rakkauden kohde ovat vaihtuneet matkalla mutta täällä sitä edelleen ollaan!! 

Päivät toimin päiväkodissa ammattileikkijänä eli lastenhoitajana. Kotona minua odottaa rokkarinketku historianopiskelija sekä aivan mahtava hulivili poikamme <3 

Kun päivän työt on saatu hoidettua pois alta ja pieni vauhtihirmu untenmaille alkaa väkertäjän oma-aika jolloin väkerretään milloin mitäkin inspiksen mukaan. Välillä innostaa kutominen tai neulominen tai miksi kukanenkin sitä haluaa kutsua, välillä virkkaaminen, välillä askarteleminen ja välillä korujen väkertäminen.. Välillä innostaa kaikki yhtäaikaa ja välillä ei vaan innosta! Koska aikaa on rajallisesti niin vauhti ei päätä huimaa mutta aina pitää olla jotain pientä työn alla (usein työnalla on niin monta tekelettä että se jos mikä huimaa päätä!) Mutta hitaasti hyvä tulee ja timanit syntyvät paineessa vaimitensoli ;)

Blogini nimeä valitessa mietin mikä kuvaisi blogiani parhaiten. No ihan sama neulonko, virkkaanko vai teenkö koruja niin kutsun sitä väkertämiseksi. Ja olenhan minä tähän ihan koukussa! Joten tämän syvällisempää ei blogin nimen takaa löydy. Olen aika simppeli nainen :D 

Otan mielelläni vastaan ajatuksianne blogista, postauksista, parannusehdotuksia, erilaisia bloggausaiheita joista haluaisitte kuulla lisää.. Ihan kaikkea! Jättäkäähän siis kommenttia jos mieleenne jotain ajatusta juolahtaa.. Ne piristävät päivääni kummasti..

Tervetuloa siis seuraamaan blogiani jatkossakin <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti