sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Salaisuus paljastui..

Täällä taas tauti kaatoi koko sakin ja tuntuu ettei tästä parane ei sitten millään! Yöt menee köhiessä ja päivät silmät ristissä jumittaessa.. Noh jospa joulu saatais olla terveinä. Mutta hei, itse asiaan! Torstaina sain sellaisen ylläripyllärin joka paransi pahimman tautipäiväni kummasti! Aamulla puhelimeeni kilahti viesti salaiselta neuleystävältäni. Hän kertoi että joulukuun pakettini olisi valmis ja hän voisi toimittaa sen minulle ihan itse! Voi miten jännää! Ensimmäisenä mieleeni tuli ajatus että haluan itsekin muistaa häntä paketilla koska paketit jotka olen häneltä saanut ovat piristäneet syksyäni niiiiiin paljon.. Toivottavasti se oli hänelle mieleinen ❤
Lopulta puhelin pirahti ja itsensä Kirsiksi esitellyt henkilö ilmoitti että pakettini odottaa alakerrassa. Oli kyllä jotenkin ihan huippua nähdä kierroksen lopuksi oikeasti henkilö kaikkien niiden mahtavien pakettien takana! Kotiin päästyäni avasin tietenkin paketin samantien.. Tuttuun tapaan Niina Laitista löytyi tästäkin paketista. Tällä kertaa Isla sukkien ohje lankoineen. Mukana oli myös ihanaa käsirasvaa.. Olet oikeassa, joulunalusaikana on todellakin tullut neulottua sen verran että tulee tarpeeseen. 


Ei enää niin salainen neuleystäväni oli myös leiponut ihania suussasulavia keksejä, joulupukin kuiskauksia! Piti heti mussuttaa menemään kun oli niin namskis! Meidän piparien leipomishetkeen sain jouluisia koristerakeita. Ja olipas hän tehnyt myös apuvälineen purkkien avaamiseen..


Paketista löytyi myös tarroja, lumipallovalo ja ilmapalloja uuden vuoden hulinohin. 


Nytpäs sitten on tämän syksyn SNY-kierros paketissa! Kunhan joulusta selvitään niin pääsen vihdoin syksyn aikana paketeista saamieni ohjeiden ja lankojen kimppuun! Kiitoksia vielä varmaan ties kuinka monennen kymmenennen kerran mahtavalle Salaiselle Neuleystävälleni Kirsille tämän syksyn piristyksistä. 

Vielä pitäisi parit sukkaset saada väkerrettyä ennen joulua. Saapas nähdä kuinka saisi ajan riittämään töiden ohella.

1 kommentti: