tiistai 17. joulukuuta 2019

Kiireisen väkertäjän viime hetken joululahjavinkki

Jaahas. Se olisi viikko jouluun. Onko sinulla kenties sama tilanne kuin minulla joka vuosi että neulottavana olisi vielä tässä vaiheessa vaikka ja kuinka monet tuotokset pukinkonttiin? Tai sitten et tiedä minkälaisesta neulomuksesta vastaanottaja pitäisi tai koot on hukassa? Jos ei niin hyvä! Homma kunnossa! Jos tilanne kuitenkin on yhtä heikko kuin allekirjoittaneella niin jaan sinulle vinkin joka on helpottanut omaa joulustressiäni jo muutaman vuoden: villasukkalahjakortti! 
Valmistuu huomattavasti nopeammin kuin pari villasukkia ja vastaanottaja saa itse vaikuttaa siihen että saa mieleisensä sukat. Tokihan ideaa voi laajentaa koskemaan muitakin neuleita kuin vain villasukkia.


Ensimmäistä villasukkalahjakorttia muutama vuosi sitten miettiessäni naureskelin miehelleni että joooooo onpa tämäkin lahja "annan sinulle palan paperia!" mutta saajat ovat olleet ihanan innoissaan siitä paperista ja "tilauksia" on tullut vaikka ja minkälaisia! On ollut hauska seurata kuinka touhussa jotkut pähkäilevät sitä "täydellistä sukkaparia" väreineen ja kuvioineen.


Kyllä, tänäkin vuonna lähtee muutama lahjakortti eteenpäin väkertäjän neulenurkasta! 
 

Stressitöntä ja rauhallista joulun odotusta kaikille ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti