maanantai 25. marraskuuta 2019

Marraskuun paketista ideoita jouluun

Blogissa on ollut hiljaista mutta väkertäjän sohvalta kuuluu jatkuvasti armotonta puikkojen kilinää (ja usein epätoivoista tupinaa!) Joulunalusaika on ihanaa mutta toivoisin että joku vuosi viisastuisin ja aloittaisin neulomukset jouluksi oikeasti ajoissa ettei menisi viimeiset viikot kauheassa ressissä! Siksipä tämän SNY marraskuun paketin esittelykin nyt hieman venähti, pahoittelut sinulle ihanalle joka minua taas muistit aivan mahtavalla paketilla! Marrakuun paketin teemana oli ideoita ja tarvikkeita parhaisiin itsetehtyihin joululahjoihin.


 Olin viime viikon vaihteeksi kipeänä. Sainkin paketista flunssalukemista, nimittäin ihanan joululehden jonka parissa vierähtikin hyvä tovi. Salainen neuleystäväni oli myös koonnut minulle paljon diy-ohjeita pieniin joulumuistamisiin. Tulevat varmasti käyttöön. Paketissa oli myös askartelutimantteja ja kynä.


Mukana oli myös herkkuja. Tämä tyttöhän ei toimi ilman kahvia ja leijona on ihan vauvasta lähtien ollut jonkinlainen poikani voimaeläin. Meidän asunnosta löytyykin leijonia joka lähtöön ja nytpä minulla on omaa leijonavoimajuomaa! :D 


 Paketissa oli myös eräänlaista mönjää josta saimmekin poikani kanssa iloa piiiiiiitkäksi aikaa! En nyt tiedä mikä tämä mönjä on oikealta nimeltään mutta hauskaa sitä oli venytellä :D Mukana oli myös hieno pussukka joka sekin on yhdistettävissä aiheeltaan poikaani. Hän on nimittäin päättänyt vakaasti että meidän on lähdettävä New Yorkiin! Salainen neuleystäväni tuntuu siis minun lisäkseni tuntevan poikani!


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä paketista löytyi aivan ihanan väristä lankaa <3 En malta odottaa että saan nämä miljoonat (tai siltä se tuntuu) neulelahjukset valmiiksi että pääsen tekemään tästä jotain! Ja voih mikä nallukka tupsukehikko!


Paljon kiitoksia taas sinulle salainen neuleystäväni upeasta paketista. Näitä onkin enää yksi tulossa kun SNY-kierros lähestyy loppuaan. Aika haikeaa mutta pian selviää kuka kumma minulle on näin osuvia paketteja lähetellyt.. 

Pian paljastankin teille varmaan parhaan ja käytetyimmän lahjaideani jolla olen lahjonut ihmisiä jo muutamaan otteeseen ja johon aion turvautua myös tänä jouluna joten pysykäähän kuulolla :)

1 kommentti: