sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Koukut ja puikot ojennukseen

Minulla on todella raivostuttava tapa jättää puikot ja koukut venymään milloin minnekin ja puikkojen muovitaskut menevät aina hukkaan! Nyt sain kuitenkin laitettua ne ojennukseen (tai no ainakin ne mitkä satuin löytämään). Osahan on luonnollisesti vielä kiinni keskeneräisissä töissä. Puikkomittaa sai käyttää aikasta ahkerasti :D


Ennen..

..ja jälkeen!


Tästäpä syntyikin idea seuraaviin tekeleisiin ja sainkin aikaiseksi pussukat virkkuukoukuille ja puikoille. Alkuperäinen ajatus oli että virkkuukoukuille virkkaisin pussukan ja puikoille neuloisin mutta kun aikani etsin inspiraatiota netistä, päädyin neulomaan molemmat. Googlen kuvahaku petti minut ensimmäisen kerran ikinä kun ei tajunnut ollenkaan mitä etsin eikä oikein mikään kuva inspiroinut tarpeeksi. Olen tällä hetkellä aivan rakastunut palmikoihin ja tässä samalla sainkin sitten hyvän syyn testailla muutamaa palmikkomallia joita nappailin sieltä täältä ja yhdistelin. Onhan niissä virkkailuakin reunuksen verran ;)

Ajattelin että virkkuukoukkupussukka valmistuisi todella nopsaan mutta olin väärässä! Palmikkokuvio oli sellainen että minun piti vilkuilla ohjetta koko ajan ja siksi aikaa meni paljon enemmän kuin olin ajatellut. Puikkopussukka taas valmistui nopeammin vaikka isompi onkin, koska en meinannut malttaa laskea puikkoja käsistäni! 

Ja TADAAA!! Tässäpä lopputulos! Ai että mie tykkään!  
Pipon ytimestä blogissa on muuten huikea synttäriarvonta! Käykäähän kurkkimassa ja osallistumassa! Mie ainäki käyn! :)

2 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo puikkopussukan teko. Jos kerrankin pysyisi puikot järjestyksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ko vain muistais palauttaa ne aina tuonne pussukkaan :D

      Poista