torstai 31. tammikuuta 2019

Ystäväni on kuin villasukka


Ystävänpäivään on vielä hetki mutta koska ystävät ovat kultaakin kalliimpia joka päivä, ajattelin ottaa pienen varaslähdön. 

Jouluksi tein ystävälleni lahjaksi ihanat Irish dream sukat jotka olivatkin olleet jo tovin to do -listallani. Ohje löytyy dropsin sivuilta ja suoraan pääset sinne klikkaamalla tästä. Sukat tein ohjeesta poiketen nalle langasta. Väreiksi valikoituivat musta ja Nalle taika auringonlasku. 

 Voin sanoa että ystäväni todella on kuin nämä villasukat. Hän asuu toisella puolella Suomea ja vaikka näemme aivan liian harvoin, on hän suunnattoman tärkeä! Synkimpänä aikana hän toi valoa elämään olemalla läsnä, jopa sieltä toiselta puolelta Suomea, aivan kuin tuo keltainen lanka mustan keskellä. Voin kertoa että viime vuosi olisi ollut miljoona kertaa rankempi ilman häntä. Vaikka näitä sukkia tehdessä ei virheiltä (eikä kirosanoilta) vältytty niin niihin on kyllä neulottu todella paljon rakkautta ja kiitollisuutta. Nyt kun hänellä on puolestaan elämässään rankkaa toivon että hän muistaa kuinka ihana ja arvokas hän on ja että hän ei ole yksin! Mustan langan taustalta pilkottaa valoa vaikkei siltä tällä hetkellä tuntuisikaan. Ystävät ja perhe, ne läheiset ihmiset jotka eivät katoa rinnaltasi vaikeinakaan aikoina vaan jaksavat tukea ja kulkea kanssasi myös raskaana aikoina.. Niinkuin sinä ❤


 

Loppukevennykseksi  esittelen samaiselle ystävälle jo aiemmin tekemäni sukat jotka eivät kuitenkaan ole blogiin asti ehtineet. Toissa jouluna annoin hänelle joululahjaksi villasukkalahjakortin. Hän mietiskeli tarkkaan sukkien mallia ja värejä päätyen muita ihania blogin syyssukkiin ja tällaiset hänelle lähti viime heinäkuun helteillä. Silloin ne eivät olleet ehkä niin tarpeen mutta näin talven pakkasilla ne toivottavasti lämmittävät. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti