tiistai 1. tammikuuta 2019

Vuosi starttaa arvonnalla!

Vuoden vaihteessa olen yleensä tehnyt jonkinlaista koontia kuluneesta käsityövuodesta. Tällä kertaa kuluneesta vuodesta ei kuitenkaan ole paljoa koottavaa käsitöiden osalta. Puikot eivät paljoa kilisseet. Taisi sukkia syntyä jotain kymnenisen paria koko vuoden aikana! Ehkäpä viime vuoden tekeleetkin joskus hiljaisena hetkenä päätyvät tänne blogiin asti. Nyt puikot ovat pysyneet kätösissä jo aikasta lupaavasti joten jospa se tästä taas lähtee!

Viime vuonna pidin välivuoden lankalaihiksesta ja sen kyllä huomaa! Jotkut juo suruunsa, minä ilmeisesti hamstraan lankoja! Tätä voisi kutsua jo jonkinmoiseksi sairaudeksi. Olen siis tullut siihen tulokseen että lankakaihis on tänä vuonna todellakin paikallaan! Täytynee alkaa lankojen punnitsemishommiin niin saadaan homma käyntiin.. Kauhistuttaa jo valmiiksi!

Väkertäjä koukussa -blogi täyttää tänään  3-vuotta ja sen kunniaksi ajattelin pientä pika-arvontaa.. Jollekin onnekkaalle lähtee kuusi kerää Schoeller Stahl Maximaa. Yksi kerä painaa 50g ja siinä on n. 35m lankaa. Lanka on 100% neitsyt villaa ja sopii täydellisesti koneessa huovutettavaksi. 

Osallistuminen ei suuria ponnisteluja vaadi! Jätä vain tähän postaukseen tai Väkertäjän Facebook sivuille kommentti että olet mukana ja josta selviää myös yhteystiedot josta saan sinut kiinni mahdollisen voiton napsahtaessa kohdalle. Arvonta suoritetaan loppiaisena eli osallistuminen päättyy 5.1.2019 klo 23.59. Onnea arvontaan!
Silmukoiden- ja lämmöntäyteistä uutta vuotta kaikille ❤2 kommenttia: