maanantai 1. tammikuuta 2018

out with the old, in with the new


Pysähdy hetkeksi miettimään mennyttä vuotta.
Sinetöi muistot sydämeesi ja suuntaa avoimin mielin kohti uutta! 
 

Ajattelin tässä vuoden ensimmäisessä postauksessani lätkäistä kaksi pörriäistä yhdellä iskulla. Vuosi 2017 pakettiin ja kurkistelua tulevaan. Mitä on tullut opittua kuluneena vuonna vai onko opittu yhtään mitään?!

Tottakai olen miettinyt itselleni lupauksia ensi vuodelle. Olen luvannut itselleni että en ota käsitöistä turhaa ressiä! Olen muutenkin kauhia ressaamaan joka hiivatin asiasta! JyJyt, KyJyt sun muut heitän suosiolla nurkkaan! Käsitöiden saralla olen huomannut että elän mieluummin hetkessä ja jos joudun päättämään kolmea kuukautta aikaisemmin mitä haluan kesä- tai joulukuussa neuloa.. Se ei vaan toimi! Muutenkin lähden usein intoa puhkuen uusiin projekteihin mutta yhtä nopeasti innostus läsähtääkin.. Eli vain pieniä haasteita tälle vuodelle! Ehkä!

Rakastan kaikenmoisia knitalongeja ja harmikseni ne on jäänyt, varsinkin syyspuolella, todella vähäisiksi. Aina olen ajatellut että kyllä tähän nyt vielä yksi projekti mahtuu.. No ei mahu! Kun oppisikin että samaan aikaan ei koittaisi tehdä liian montaa työtä niin ehkä jotain valmistuisikin!


Kahtena edellisenä vuonna olen osallistunut lankalaihikseen. Täältä voit kurkata kuinka vuonna 2017 kävikään. Lankalaihis ei varmaankaan olisi pahitteeksi tänäkin vuonna.. Luulenpa että jatkan sitä mutta en niin orjallisesti. Pyrin toki käyttämään varastoista löytyviä lankoja ensin ja varmasti seuraan langankulutusta mutta jos ostan lisää ihanaakin ihanampia lankoja niin teen sen oikeinkin hyvällä omallatunnolla. Ehkäpä otan tavoitteen että lankaa on kulunut enemmän kuin sitä on vuodessa hamstrattu! 


Vuosi 2017 oli minulle oikea kirjoneuleiden vuosi. Opettelin vihdoin sen lankadominanssin. Kuulostaa hurjan hienolta sanalta ja vaikealta mutta yksinkertaisempaa ei voi ollakaan! Suunnittelin itse joitain malleja mikä on minulle aika iso juttu! Yleensä olen tarvinut kaikkeen selkeän ohjeen mutta nyt minulle on avautunut aivan uusi maailma jossa vain taivas on rajana, eikä oikeastaan sekään! Käsialani on löystynyt kummasti. Vielä alkuvuodesta 4 puikoilla tuli tiukkaa kirjoneuletta kun vuoden lopussa tein kaikki kirjoneuleet 3,5 puikoilla ja niistä tuli löysempää kuin aiemmin. Kehitystä on siis tapahtunut! Jeiiiii!! Tänä vuonna aion opetella ainakin kirjoneuleissa tikapuutekniikan. Haluan myös opetella silmukoiden jäljentämisen, jotenkin se ei vaan ole ottanut onnistuakseen!
Aion myös opetella neulomaan sukat varpaista varteen. Sain viime vuonna salaiselta neuleystävältä niin ihanaa louhittaren luolan lankaa että haluan ettei milliäkään mene hukkaan mutta että se myös riittää!  


Siitäpä pääsemmekin seuraavaan 2017 huippujuttuun! Osallistuin syksyllä ensimmäistä kertaa SNY kierrokselle. Voi miten ihana kierros se olikaan! Rakastan pieniä yllätyksiä niin antajana kuin vastaanottajanakin. Sain toinen toistaan ihanampia paketteja ja sain itse koota paketteja toiselle. Voi sitä kutkutusta vatsanpohjassa kun kyttäät toisen blogia että koska sinne ilmestyykään raportti lähettämästäsi paketista.. Oliko se mieleinen?!? Itse sain lähetellä paketteja Katsastellen blogin Katsalle. Olen ollut tähän asti novitan lankojen suurkuluttaja mutta paketteja kasatessani tutustuin myös aivan uuteen lankojen maailmaan! Neuleystävältäni saamista paketeista paljastui myös aivan uusia lankatuttavuuksia! Ja hei, puikot on pikkuhiljaa salakavalasti vaihtuneet perusharmaista zingeihin. Oikeastaan olen aika iloinen että viimeinen pakettini seilaa edelleen ympäri Suomea.. Näin saan vielä nautiskella jännityksestä.  Olen ihan varmasti mukana ensi kerrallakin jos emo jaksaa vielä kierroksen järjestää! Tässä kohtaa kiitän SNY seuralaisiani, emo Heidiä,  Katsaa ja sinua joka olet minulle pitkin syksyä ihania paketteja lähetellyt <3


Ja se kaikista vaikein tavoite tälle vuodelle! Kerrankin aion tehdä joululahjat valmiiksi AJOISSA!!!! :D Vuoden 2017 viimeinen joululahja valmistui 31.12 iltamyöhään mutta hei, kuitenkin oikean vuoden puolella ;D

Syksy meni niin haipakassa että blogiraukka jäi ihan liian vähälle huomiolle ja tänä vuonna haluan ja aion käyttää siihen enemmän aikaa! Juurikin huomasin tämän vuoden postauksia selaillessa kuinka paljon onkaan jäänyt tälle vuodelle esiteltävää! No parempi myöhään kuin ei milloinkaan vaimitensoli? 

Hei ja tänäänhän blogini onkin tasan kaksi vuotias! Tähänpä liittyen on tulossa jotain mukavata teille lukijoille ja seurailijoille joten pysykäähän kuulolla!

Inspiroivaa ja silmukoidentäyteistä uutta vuotta ja paljon onnenhippusia vuodelle 2018 ❤





4 kommenttia:

 1. Eiköhän se paketti sieltä pikku hiljaa pitäisi ruveta tulemaan. Tein sulle ite marmeladeja, muttta villisti veikkaan, että ne on parhaat päivänsä nähnyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ihan tunteroinen sitten sain paketin kätösiini ❤ Marmeladeja ei paketista löytynyt koska olivat tosiaan ehtineet pilaantua.. 😢 Alanpas tässä kirjuuttelemaan juurikin postausta 🤗

   Poista
 2. Ooh, sitä on siis siirrytty Zingeihin <3 ne vie mennessään. En meinaa osata enää muita käyttääkkää! Meni hetki että löysin sun kirjeen missä oli sun blogiosote.. Olin laittanu tehokkaasti talteen. Sillä vähä viivästy tää vierailu. Kiitos vielä ihanasta kierroksesta! Todella hyvin oot osannu lukea mun ajatuksia ja nuo langat <3 Poro-pallo pääsi koristamaan olkkarin ovipieltä ja sai peura-koristeen seurakseen <3 Ihanaa alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tonttu aikani mietin että mihi tämä siu kommentti katos ko näkyy että oon julkaissu.. Sitte vasta tajusin ettei ollukaan tuolla viimeisimmässä 😂👍 Ihanaa alkanutta vuotta sinnekin ❤

   Poista