sunnuntai 28. tammikuuta 2018

DIY: Lankakulho äidille

Näin heti vuoden alussa tulin kokeilleeksi jotain aivan uutta.. Tiedättekö ne lankakulhot joissa on jokin ruma naama ja lanka puskee nenästä kuin valuva erite? No jostain syystä äitini halusi sellaisen ja minähän yks päivä menin päästämään suustani että ei kai se ni vaikea oo tehä itekään! Siitä se ajatus sitten lähti..

Samantien sen suuremmin eri vaihtoehtoja tutkimatta tilasin kilon das-massaa (koska sitä olin ennenkin jonkinverran käsitellyt) ja siihen soveltuvan lakan. Päätin että maalien osalta mennään ihan perus vesiväreillä. Olenhan semmoinen että kun jotain saan päähäni niin aloittamaan pitää päästä heti!


Lähettelin äidilleni (varmaan kyllästymiseen asti) kuvia erilaisista lankakulhoista joita löysin googlen kautta ja hän sieltä mieleisimmän valitsi. Neuvona tuli "mitä rumempi sen parempi!"

Löysin kaapista ison kulhon jonka vuorasin kelmulla ja ei kun muovailemaan!


Malttamattomana odottelin kulhon kuivumista ja kävin katselemassa ja hipeltämässä sitä vähän väliä. Siinä menikin yllättävän kauan.. Tai ehkä odottavan aika vain on pitkä!


Kun kulho oli maalattu kysyin mieheltäni puuttuiko hänen mielestään jotain, ei kuulemma kuin kauneusleikkaus 😂👍 Kysyin samaa pojaltani ja hänenkin mielestään se oli ruma mutta silmiin pitäisi lisätä punaista. En ollut ensin ihan samaa mieltä mutta kun sitten päädyin lisäämään punaista oli lopputulos parempi! Kyllä mussulla on silmää! 😘


Koska en ole mikään muovailun ja maalaamisen ihmelapsi on lopputulos mitä on. Näyttää jokseenkin lapsen tekemältä, mutta olenhan äitini lapsi! Vetoan siihen! 😂 Mieheni nimesi tämän ilmestyksen pönttö-örvelöksi joten se on nyt hänen nimensä. Eihän tätä toki ammattilaisen tekemään voi verrata mutta ainakaan en ole koskaan tehnyt mitään näin rumaa joten sen osalta ainakin meni nappiin! Ja ainakaan naurua ei tästä pikku projektista puuttunut! 😜


Tähän kulhoon kului massaa 500g joten sitähän on jäljellä vielä toinen mokoma! Uusi projekti onkin jo työn alla mutta sepä jää nähtäväksi mitä siitä saadaan aikaan..
1 kommentti:

  1. No mutta tuosta "pönttö-örvelöstähän" tuli oikein upea ja sitä paitsi tuollaista ei olekkaan kellään muulla kuin teidän äidillä! Aika hienoa omistaa jotain sellaista jota ei voikkaan löytyä keltään muulta juuri samanlaisena:) Kaunista talvista viikkoa ja mukavia väkertelyhetkiä jatkossakin:)

    VastaaPoista