keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Joulu on taas!

Täällä joulu senkun jatkuu! Tänään se vihdoin pääsi perille.. Nimittäin viimeinen paketti salaiselta neuleystävältäni! Paketti ehtikin käydä seilaamassa vähän ympäri Suomenmaata ennen kuin löysi perille. Mutta hei, hyväähän kannattaa odottaa.


Taaaas passitettiin mies paketin noutoon! Ensimmäisenä paketin käsiini saatuani huomasin että hei tämähän on jo kertaalleen avattu?!? Ääneen sitä sitten teippejä aukoessa hämmästelin ja mieheni ehtikin jo ehdottaa että asialla on varmaan ollut supo! 😂  Kun sain paketin auki niin heti selvisi kuka asialla oli ollut.. Emo oli jättänyt pakettiin viestin että salainen ystäväni oli tehnyt minulle marmeladeja jotka hän paketin palautuessa oli joutunut poistamaan paketista koska ne olivat ympäriinsä seilaillessaan ehtineet pilaantua..
Noh mutta suklaakonvehdit pelastivat kummasti! Pandat sattuvat olemaan lemppareitani ja vaikka suklaata on tullut vedettyä joulunaikaan kaksin käsin niin vielä mahtuu! 😍  Mukana oli myös piparimuotteja jotka tuskin joutuvat ensi jouluun odottelemaan. Olemme me semmoisia herkkusuita!


Taas oli neuleystäväni lukenut ajatuksiani. Nimittäin nuo langat.. Ennen joulua kävin kärkkäisellä ja pyörittelin juurikin tuota sinistä fabelia pitkän aikaa käsissäni mutta jätinkin sen vielä hyllyyn odottelemaan ja näköjään hyvä niin! Näistä syntyy ainakin villasukat elämäni pienelle suurelle ukkelille, pojalleni ❤  Ties vaikka intoutuisin väkertämään vielä lapasetkin! 


Lapasista puheenollen, sellaisetkin paketista paljastui! Nämä ovat aivan ihanat ja lämpöisen tuntuiset. Ja olivat myös oikein soppelin kokoiset. Kiitoksia ja sydämiä!No mutta kuka ihanuus se minulle sitten syksyn mittaan on lähetellyt toinen toistaan ihanampia paketteja?!?

Sherlokkina selvitin jo aiemmin että neuleystäväni asuu samassa kaupungissa kuin minä eli Oulussa! Tänään sitten selvisi että kyseessä on lankoja ja kissankarvoja blogin Vera!
Pitihän minun sitten heti uteliaana suunnata kurkkimaan instaan ja blogiin ja ei voi muuta sanoa ko että oliki tutun näkönen tyär, en vaan yhtää tiiä mistä! Varmaan hää siellä kärkkäisen lankahyllyllä kuikuili ko fabeleita hipelsin 😂

Voi että nuo kaikki sinulta saadut langat on minulle tuolta koko syksyn huudelleet mutta on ollut niin tuhottomasti lahjasukkia jonossa etten ole saanut niistä vielä mitään valmista aikaan. Nyt kuitenkin kun joulu on ohi, on minulla vihdoin aikaa aloitella niistä jotain ihan itselleni!  Joitain suunnitelmia on kuitenkin jo tehty.

Paljon kiitoksia vielä Vera aivan mahtavista paketeista jotka ovat todella piristäneet ja tuoneet valoa synkkään syksyyn ❤ Paljon kiitoksia emollekin kun jaksoit järjestää SNY:n! Tämä on aivan mahtava juttu! ❤ Mukana ollaan ehdottomasti keväälläkin jos vielä järjestetään!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että paketti löysi viimeinkin perille! Oma mokahan se oli, kun lautoin vahingossa yhden numeron puhelin numerosta väärin.
  Tuu vaan rohkeasti moikkaamaan jis mua jossain oulussa näät, oon yhdessä keskustan kahvilassa kokkina 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Fabelista jo sukkaa pukkaa pikkumiehelle.. Hää päätyki valitsemaan harmaan langan joten saan itselleni jotain ihanaa tuosta sinisestä 😍

   Poista
 2. Ne langat ihan huutrli mua kärden hyllyssä!! Saanko suositella sulle aivan mahtavaa lankaa?? Lankamaailman arwetta! Äiskältä sain jouluna ja aivan ihanaa lankaa. Jos oisin aikasemmin tiennyt, oisin sitä sullekkin pakannut paketeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arwettaa onkin pitäny kokeilla! Nyt vaan pitää vähä eka kulutella edellisiä pois ennen uusien ostamista.. Toissailtana leväytin kaikki lankani olohuoneen lattialle että järjestelen ne.. Ensimmäisenä ajattelin että on kai tämäki joku sairaus tämä lankojen yletön hamstraaminen 😂 Onneks mies lohdutti että eihä niitä oo liikaa! Luulen että sillä oli jo unihiekat sumentanu näkökyvyn!

   Poista
 3. :D pitihän sitä vilkaista, kun pyydettiin pakettia avamaan.
  Aivan ihanan paketin olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauroinki miehelle että kyllä, tämä on varmastikin ihan supo materiaalia 😂

   Poista