perjantai 30. joulukuuta 2016

Tonttu ei vaan saa unta..

Joulu tuli ja meni.. Mikä siinä onkin että joka vuosi se pääsee yllättämään ja aika uhkaa loppua kesken?! Vaikka sitä on ollut kokonainen vuosi ;D Jostain syystä tänä jouluna oli joulumieli jossain ihan hukkapiilossa.. Olisiko sitten johtunut siitä että takana on aika rankka syksy ja univelkaa oli kertynyt aikamoiset kasat.. Facebookia selaillessa törmäsin mitä ihanimpiin jouluisiin ideoihin jotka olisin kaikki halunnut toteuttaa mutta kun se aika!! Ei vaan ollut.. No jospa ensi jouluksi sitten ;D Joulukortit sentään väkersin itse samalla kun katselin joulutarinaa..Siitä on tullut sellainen väkertelyperinne..Ei joulukortteja ilman joulutarinaa! 


Ensimmäisen joululahjan teinkin jo tammikuussa mutta kun se ei auta että se yksi lahja on hyvissä ajoin valmis kun marraskuun lopussa huomasin että työn ohessa pitäisi tehdä vielä lähemmäs kymmenet sukat! No vähän jouduin karsimaan ja tein joulukuussa vain kuudet.. Jouluaattoaamuna vielä viimeisiä päättelin ja höyryttelin.. Tämä oli kylläkin edistystä kun joskus olen vielä joulupäivänä neulonut lahjasukkaa :D No kuitenkin kaikki ehti valmistua ennen pukin saapumista!  Mutta mitä sitä tuli lahjaksi väkerrettyä? Työkavereille ja poikani hoitajalle väkersin koruja teesihteihin.. Muutama korunen tuli muutenkin väkerrettyä..


Tämä jo alkuvuodesta valmistunut palmikkokauluri onkin jo esitelty täällä blogissakin.. Kauluri on tehty ihanasta Novitan Hile langasta ja se pääsi lämmittämään ystäväni kaulaa.. 


Tein myös isälleni hänen toiveestaan kaulurin.. Kauluri on neulottu ihan 7 veikasta.. Reunat vain olivat ihan mutkalla mutta eipä tuo näyttänyt vastaanottajaa harmittavan.. Kysyin kyllä että koitanko tehdä niille jotain mutta oli kuulemma hyvä noin joten annoin olla :D


Lähdin mukaan neulomaan Sweet things blogin adventtisukkia.. Joka adventti ilmestyi uusi pätkä ohjetta.. Sukkien alku oli niin ihana että toisena adventtina aloitin myös toiset adventtisukat ja nämä menivätkin lahjaksi äidilleni ja siskolleni.. Saa nähdä tekaisenko vielä itsellenikin kun tuli niin kauniit.. Ohjeen ensimmäiseen osaan pääsee tästä .


Ystävälleni neuloin Painajainen ennen joulua sukat.. Alkuperäinen suunnitelma oli neuloa kumpaankin Jack mutta äitini ehti ensin ja enhän minä voinut tehdä samanlaisia joten suunnitelmat meni ihan uusiksi ja toiseen varteen tupsahtikin Sally <3 


Nämä Ac/Dc sukat väkersin lämmittämään hevimiehen jalkoja.. Kaikki sukat on neulottu 7 veikasta.. 


Kun jouluruoka oli ahmittu oli minunkin aika heittäytyä pitkälleen sohvalle ihastelemaan joulukuusta ja sulattelemaan ruokaa.. No ainakin minuutiksi.. Poikani on samanlainen jouluhöperö kuin minäkin ja hän on odottanut joulua ja pukkia viime joulusta lähtien.. Voitte siis kuvitella millainen duracell ukkeli hän oli kun oli SE päivä.. Ja nyt taas odotellaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti