perjantai 8. huhtikuuta 2016

Lankalaihistelun ensimmäinen neljännes takana..

Olen jokaisen lankalaihiksen aikana kuluneen kuukauden jälkeen aikonut kirjoitella tuntemuksiani mutta uudet työt ovat aina tempaisseet minut mukaansa niin että aina se on jäänyt. Nyt kuitenkin ensimmäisen neljänneksen jäätyä taakse, ajattelin että on hyvä hetki vähän tarkastella missä mennään!

Otin siis tavoitteeksi laihduttaa yli 15 kilon lankavarastoani vaivaiset 2 kiloa ja olin varma etten selviä siitäkään mutta laihis onkin lähtenyt käyntiin oikein mallikkaasti! Ensimmäiset pari kuukautta minusta on tuntunut että olen ihan koukussa tähän keventelyyn ja on ihan syyllinen olo jos en joka ilta saa edes muutamaa silmukkaa tehtyä! Maaliskuun jälkeen kokonaistulos on -794g vaikka muutama kerä onkin tullut ostettua. En vain voinut vastustaa Novitan ihanan vihreää nallea ja kun viidakkolangat olivat tarjouksessa niin olihan niitä pakko ostaa heti kaksi! Onneksi haluamaani väriä ei löytynyt kyseisestä kaupasta kahta kerää enempää ;D Lisää lankaa on siis tupsahtanut 400g. Lankaa olen käyttänyt yhteensä 1014g. Sain myös myytyä työkaverilleni kerän lankaa kun keltaista seiska veikkaa löytyi varastostani ja töihin vein vähän jämiä lasten käytettäväksi.

Suunnitelmissa on tälle vuodelle sellaisia töitä että jos ne vain saan toteutettua ja saan pidettyä lankojen ostelun kurissa, onnistun varmasti saavuttamaan tavoitteeni. No eikä se siihen kahteen kiloon toivottavasti jää vaan vuoden loppuun mennään sata lasissa ja katsotaan kuin käy :)
Kesällä kyllä yleensä käsitöiden väkertämiseni vähenee mutta saa nähdä miten tämä laihistelu innostaa minua käsitöiden pariin myös kesällä. Jää nähtäväksi!

Täältäpä voikin seurailla miten lankalaihikseni etenee ja mitä kaikkea sen seurauksena on jo syntynyt ja syntyy :)

Hurjaa ajatella että jos kirjoitan seuraavat mietteeni laihiksestani toisen neljänneksen jälkeen, olen silloin jo KESÄLOMALLA! Ei sillä että sitä innokkaasti odottelisin ja viikkoja laskeskelisin ;D 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti