sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Väkertäjä jumittaa

Huhtikuu tuntuu vilistävän ohi sellaisella vauhdilla ettei mitään järkeä! Tuntuu että viikolla ei ehdi kuin olla töissä ja käväistä kotona nukkumassa ja joka viikonloppu tässä kuussa on aivan täynnä jos minkälaista menoa ja meininkiä.. Käsitöille aikaa ei tunnu pahemmin löytyvän ja jos löytyy niin jaksamista ei.  Tosin sekään ei auta että minulla on tällä hetkellä niin monta työtä työn alla kun yksi jaksaa inspata vain pienen hetken. Mitään ei siis tunnu valmistuvan vaikka kuinka silmukat vilisee silmissä ja sekös se turhauttaa. Jospa niitä sitten kohta putkahtelee valmiiksi kuin sieniä sateella. Sopii toivoa ainakin. :)

Ensi viikonloppuna lähdemme mökille virkistäytymään työporukan kanssa ja minä se vain mietin mitä käsitöitä pakkaan mukaan kun kerrankin voin keskittyä niihin ilman jatkuvia keskeytyksiä :D No useampi on jo sujahtanut matkalaukkuun kun ei koskaan tiedä mikä milloinkin sattuu inspiroimaan. Voisin kuvitella että nökötän erakoituneena jossain nurkassa koko viikonlopun käsityön kera mutta mikäs sen virkistävämpää ;D Kevään keskeneräisistä ainakin toisen ajattelin tekaista mökillä valmiiksi, sekä yhdet sukat ja myös jotain uutta käsityökirjasta olisi päättelyä vaille valmiina.. Jos näistä selviän niin olen kyllä ihan tyytyväinen! 

Jottei ihan synkistelyksi menisi niin ihana kun on kevät ja lumet sulaa kohinalla! Toukokuun alkuunkin on enää pari viikkoa.. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee <3 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti