sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Käsityökirjahaaste

Kylläpä näitä mainioita haasteita nyt tupsahtelee joka kolosta! Abstrakti -blogissa törmäsin käsityökirjahaasteeseen johon oli tietenkin pakko lähteä mukaan! 

Haasteen idea: Kaivele hyllyjesi pohjilta tilaa viemässä olleet käsityöaiheiset kirjat esiin, kuvaa ne pinona/röykkiönä/tyyli on vapaa, ja postaa niistä lista blogiin. Aseta itsellesi haluamasi aikaraja, jossa teet jokaisesta kirjasta vähintään yhden työn ennen aikarajan päättymistä. Tyyli, työ, tekniikka on vapaa.

Itselläni tuo urakka ei tule kovin suuri olemaan kun käsityökirjoja ei ole tullut hurjia määriä haalittua, vain 5kpl ;D Ohjeiden metsästyksessä olen enemmänkin lehtien (onneksi haaste ei koskenut näitä) ja internetin suurkuluttaja joten niitä kirjoja ei ole sitten tullut hankittuakaan. Näistäkin suurin osa on saatu lahjaksi mutta ensimmäistäkääm tekelettä ei ole vielä näiden kirjojen ohjeen mukaan tullut tehtyä vaikka kauniita ohjeitahan nämä ovat pullollaan. Ehkäpä nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni! :)

Ajattelin olla itselleni armollinen ja annan itselleni aikaa suoriutua haasteesta tämän vuoden loppuun mennessä! Tässä on meneillään kaikenmoista haastetta ja monenlaista käsityötä jonossa niin siksi näin :)No mutta pidemmittä puheitta, hyllystäni löytyy seuraavat kirjat:

Villit silmukat, Sukkia, 20 ihanaa neule- ja virkkausmallia

Neulo ihanat asusteet, Mel Clark

Suloinen sammakkomyssy ja muita neulottuja eläinasusteita, Nuriya Khegay

Upeat kirjoneulesukat, Madeline Weston

Tee itse kaunista kotiin
Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti