maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen sukissa

Pääsiäinen.. Neljä ihanan pitkää päivää vain huilia, mussuttaa suklaamunia ällötykseen asti ja keräillä voimia alkavaan kevään loppurutistukseen! Ja mitenpä sitä paremmin saisi rentouduttua kuin nappaamalla neuleen kätösiinsä ja viuhtomalla menemään.. No ei mitenkään!

Tässäpä minun versioni Niina Laitisen pääsiäissukista.. Kyseessä oli siis KAL johon ilmestyi pätkä ohjeesta joka aamu 9.-16.4 välisellä ajalla.. Silmukathan loin jo 27.2 jotta saisin sisällytettyä nämäkin JyJyyn.. :D Ohje näihin sukkasiin löytyy nyt kokonaisuudessaan ravelrysta.. Itse jätin yhden päivän välistä joten sukistani puuttuu söpöset lampaat.. Syynä ei ollut niinkään se että olisin ollut ihan laiskapallo (vaikka saatoin ollakin).. Musta lanka oli kertakaikkiaan niin vähissä että piti pelata varmanpäälle ja tehdä varsista lyhyemmät.. Tokihan mustaa seiska veikkaa olisi löytynyt kaupasta mutta pirskatin lankapaasto!!!! Sehän tarkoittaa sitä että on vielä päälle kuukausi ennen kuin saan taas hamstrata lankaa.. No lanka riitti juuri ja juuri! Sateenkaari osat tein kahdesta eri jämäkerästä ja senpä sitten huomaa lopputuloksesta kun raidat eivät menekään ihan tasan.. Tässäpä oli perfektionistin silmilleni sulattelemista mutta päätin että en varmasti pura vaan opettelen nyt vain sietämään erilaisuutta :D 

 


Näiden pääsiäissukkien innoittamana kaivoin Laitisen edellisen KALin esiin keskeneräisten koristani.. Kyllä, ystävänpäiväsukkani ovat edelleen vaiheessa!!! No ne meni kokonaan purkuun, vaihdoin värit, harjoittelussa on tällä hetkellä vihdoin se lankadominanssi ja luulenpa että saan ne jopa joskus vielä valmiiksikin.. :)

3 kommenttia:

 1. Tulipa niistä makean erilaiset pääsiäissukat! Tykkään värivalinnoistasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.. :) Nämä o tämmöset kyöpelivuorisukat :D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista