sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Paasto.. Lankapaasto..

Olin aiemminkin kuullut lankapaastosta mutta tällä kertaa perehdyin siihen tarkemmin.. Säännöt löytyy kokonaisuudessaan Punainen Lanka -blogissa josta löytyy myös kaikkea muuta kivaa lankapaastoon liittyen.. On foorumia lankapaastolaisille, saa ihastella muiden tekemiä käsitöitä ja löytyy sieltä myös jämälankavinkkejä.. Olen viikonlopun ollut kipeänä seuranani vauhtihirmupoikani ja täytyy myöntää etten ole ikävä kyllä paljoa ehtinyt enkä jaksanut itsekään tutustua sivuihin niin hyvin kuin olisi halunnut.. Tänään ajattelin korjata tilanteen kun saadaan mies kotiin soittohommista ja illan suunnitelmista löytyykin rohtojen keittelyä ja sivuihin perehtymistä!! 

Lankaa ei saa siis ostaa laisinkaan 1.3-31.5!!! Ja lankavarastoja olisi siinä samalla tarkoitus kuluttaa.. Pari päivää meni miettiessä että kannattaako minun edes tunkea lusikkaani tähän soppaan.. Ihan oikeasti.. Menen kuitenki eka kauppareissulla hypistelemään niitä lankoja ja peli on menetetty jo parin päivän sisällä.. No tsemppailin sitten itseäni ja lähdin kuitenkin mukaan!

Miksi sitten kuitenkin päätin lähteä mukaan paastoamaan? Osa osallistumista miettivistä kauhisteli viime vuoden paaston voittajatulosta.. No itse en niinkään edes ajatellut paljon tulen lankaa kuluttamaan.. Mietin lähinnä että jos nyt oikeasti pystyisi olemaan sen 3 kuukautta ostamatta lankaa niin olisin jo ylittänyt itseni :D Lankavarastoni on painoltaan suunnilleen 15 kiloa joten langat tuskin loppuvat kesken paaston aikana! Olen myös mukana lankalaihiksessa joten tämähän menee siinä samassa.. Ehkä.. Ja JyJyn kaikki 20 työtä on aloitettu joten niihinkin langat löytyy jo valmiiksi ja niitä väkertäessähän  se 3 kuukautta kuluukin sukkelaan.. Jospa selviäisin tällä kertaa ihan maaliinkin asti.. ;)

Olen ehtinyt jo pariin otteeseen käydä rääkkäämässä itseäni lankahyllyllä.. Niin.. Onhan nyt jo 5.3! Sinne ovat langat jääneet eli näin viidentenä päivänä olen vielä mukana haasteessa eli olen selvinnyt jo pidemmälle kuin uskoinkaan! ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti