sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Dingdingding! We have a WINNER!!

Vuodenvaihteessa blogini täytti kokonaisen vuoden ja sen kunniaksi päätin pistää pystyyn pienen arvonnan! Palkinnoksi lupasin neuloa voittajalle kuvanmukaiset palmikkorannekkeet hänen toivomallaan värillä.. No voittaja on nyt arvottu ja häneen on otettu yhteyttä.. Nyt vain odotellaan vastausta millä värillä lähden rannekkeita neulomaan eli jos osallistuit arvontaan niin kurkkaahan sähköpostiisi ;) Itsellänikin vähän jänskättää :) 

Kysyin teiltä millaisista aiheista haluaisitte tulevana vuonna blogissa lukea.. Useimmissa vastauksissa toivottiin ihan vain lisää väkertely ja näpertelyhommia.. Toivon näitä oikeastaan itsekin lisää.. Viime vuonna tuntui ettei näille ollut läheskään niin paljoa aikaa kuin olisin toivonut.. Ehkäpä tänä vuonna teen niille aikaa koska kaikenlainen väkertely ja näpertely on ihanaa puuhaa! :) 

Toivottiin myös lisää neulepostauksia.. Ja niitähän tulee ihan varmasti!! Täällä puikot viuhuu siihen tahtiin että oksat pois ;D Kirjoneuleista oltiin myös kiinnostuneita.. No niin olen minäkin! Viime syksynä innostuin tekemään ensimmäiset kirjoneulesukkani ja siitä se täydellinen sekoaminen lähti! Paljon on vielä opittavaa mutta kyllä minä pikkuhiljaa opin ihan varmasti.. Kirjoneulepostauksia kuitenkin tulee varmaan ihan kyllästymiseen asti :D Puikoilla on tällä hetkellä kahdet kirjoneulesukat ja ideoita on päässä vielä vaikka ja kuinka

 Yksi ehdotus oli kertoa suosikki väkerryksestäni ja tämän toteutan ehdottomasti kunhan keksin mikä se sitten onkaan.. :D Eräässä vastauksessa taas kehotettiin yllättämään.. No ja minäpä koitan tempasta.. Ehkäpä uusi aluevaltaus? Kuka tietää.. ;)

Kiitoksia osallistujille vastauksista <3  

Jatkossakin saa toki vinkkailla postausehdotuksia jos tulee jotain mieleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti