tiistai 8. toukokuuta 2018

SNY toukokuun paketti


Jo ennen vappua sain salaiselta neuleystävältäni ihanan kortin jossa lukee Keltaisissa villasukissa paistaa aina aurinko. Sain SNY huhtikuun paketissa ihanaa keltaista Lauri lankaa jota aioin käyttää kevätsukissani ja ystäväni kysyikin joko sukat ovat valmiit. Kyllä, ne ovat olleet valmiit jo pari viikkoa. Aikomukseni oli saada ne blogiin ennen vappua MUTTA elämä puuttui peliin.. Tai itseasissa kuolema! Rakas isämme poistui parempiin vappujuhliin pilvenreunalle juuri ennen vappua. 

Blogiin sukat saavat oman postauksen kunhan ajatukset pysyvät tarpeeksi kasassa. Tässä kuitenkin pieni kurkistus kevätsukkiin joissa aurinko pilkahtaa.  


 Samasta syystä sain haettua toukokuun paketinkin vasta tänään. Sekin saapui jo viime viikolla mutta tuolloin olin juuri käymässä siskoni luona.
Voi apua mitä kaikkea paketista löytyikään!  Mistä alkaisin?!?

Aloitetaan vaikka ihanista itsetehdyistä sukista! Täällä mie sukat jalassa kirjoittelen.. Ne on ihanat ja lämpöiset. Olen ollut pari päivää niin syväjäässä että oli pakko tempaista ne heti varpaita lämmittämään <3 Paketista löytyi myös kirja Kodin punainen lanka joka sisältää 30 neuleideaa kotoisaan sisustukseen. Ihanaa tummansinistä merino oro lankaa löytyi paketista 100grammaa. Minulla on armoton huivivimma tällä hetkellä joten voisin veikata että tämä pääsee puikoille aikasta pian! Mukana oli myös rasiallinen nappeja, päättelyneuloja ja langanohjain. Langanohjaimen hankkimista olen monesti miettinyt mutta nytpä ei tarvi enää miettiä! 

 

Näiden lisäksi paketista löytyi lehtiö, tujuja pastilleja ja kynttilöitä. Kyllä neuleystäväni, minullakin oli pienenä jojo mutta en minäkään niitä temppuja osannut :D Tätä kokeiltiinkin tänään jo poikani kanssa. Kun näin nuo ihanat kuppikakkuhärpäkkeet ajattelin heti että kunhan pahimman ohi selvitään niin piristykseksi taidetaan pitää kuppikakkubileet! 

Kiitoksia taas ihanasta paketista ihana salainen neuleystäväni <3

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Ajattelin, että nyt on varmaan sattunut jotain, koska yleensä ole hakenut paketin tuota pikaa. Syvä osanottoni ja halauksia ihan sydämestä. Itsellä oli sama tilanne syksyllä 1993, mutta heti kun luin Sinun kuulumisia, niin muistot palasivat mieleen. Vielä joskus tulee mieleen, että voisin kertoa tästä isälle tai kun maailma menee ihan hullusti, niin ajattelen, että onneksi isä ei ole näkemässä. Kuitenkin jaksoit kirjoittaa mukavasti paketista. Hyvä että paketti oli mieluisa. Voimia Sinulle ja perheellesi, terveisin snykevät2018

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Meidän isä oli kyllä semmonen kaikkien alojen asiantuntija että jos joku mietitytti ni soitto isälle ja sieltä tuli ko apteekin hyllyltä! Ei ne aina nappiin menny mutta aina hällä oli joku vahva mielipide ainaki 😂 ❤

   Poista
 2. Syvimmät osanottoni <3 Aivan ihanan kuuloinen isä. Eihän se nyt haitannutkaan, vaikka ei aina ihan oikein neuvo mennytkään <3
  -

  Ihana paketti saapunut piristämään mieltä.

  VastaaPoista