maanantai 12. maaliskuuta 2018

SNY: Maaliskuun paketti

Ai mahoton ko miulla oliki säpäkkä salainen neuleystävä! Ensimmäinen paketti saapui nimittäin jo viime viikolla. Ihan ensin pahoittelut että ehdin saada paketin esittelyyn blogiin vasta tänään vaikka toki avasin sen samantien kun hain sen postista! 

Paketti oli ihana! Se sisälsi ensinnäkin hurjat 8 kerää Himalaya home cotton lankaa. Tai no yhdeksän kun lasketaan mukaan se kerä joka oli kerittynä taikapallona :) Tämä olikin minulle aivan uusi tuttavuus. Salaiselta neuleystäväni sainkin ehdotuksen että voisin tehdä supersankarilleni peiton majanrakennuspuuhiin.. Ihana idea! <3


Supersankarilleni oli myös paketissa pikkuylläri eli autotarroja! Poikani lempilelu Hulk sai kunnian poseerata tarrojen kanssa :) Annoin hänelle paketista jotain muutakin. Nimittäin kirjekuoren jossa oli purjelaiva. Hän ihastui siihen kovin ja oli heti sitä mieltä että se on selvästi merirosvolaiva! 


Lähestyvää pääsiäistä silmälläpitäen paketissa oli myön keltainen niinivyyhti. Askartelu on mielestäni mukavaa puuhaa. Useimmiten vain neulomishommat vievät niin paljon aikaa ettei tule kaivettua askartelutarpeita esille mutta nytpä on hyvä syy joku päivä alkaa vähän askarteluhommiinkin! :)Ja sitten sukelletaan taikapallon uumeniin.. Pallon sisältä löytyi paria erilaista nauhaa ja nuppineuloja. Pampulat tulevat tässä kämpässä todellakin tarpeeseen! :D Lankapuolat olivat minulle ihan uusi juttu joten hyvä kun selvensit että niitä käytetään intarsianeuleessa. Itseasiassa parisen viikkoa sitten yritin saada selvyyttä miten neulotaan intarsiaa.. Ei selvinny! Täytyy siis jatkaa luetunymmärtämisen harjoittelua :D Paketista löytyi myös ohjeet Satakunnan maakunta lapasiin joissa pääsisi harjoittelemaan ihan käytännössä! Saa nähä miten miu käy.. Pallo sisälsi myös energiaa sekä ilmeisesti jotain itsetehtyäkin oli sinne tupsahtanut. <3
Kiitoksia siis salaiselle neuleystävälle ihanasta paketista! Toivottavasti voit jo paremmin.. <3 Itsellänikin tosiaan influenssa vei käsityöjaksamiset pariksi viikoksi ja oliha se kauhiata! Nyt kuitenkin puikot sauhuaa ja useampi uusi työ on aloitettu ja jotain on saatu jopa valmiiksikin.


5 kommenttia:

 1. Olipa siinä kiva ja runsas paketti:)
  Nyt vaan odotellaan, millaista peittoa alkaa syntyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla kelpaa! :) Mieki tässä odottelen ko suunnittelutasolla ollaan vielä :D

   Poista
 2. Kiva, että paketti miellytti. Täytyy myöntää, että odotin kommenttejasi tosi malttamattomana (tämä ei ole moite vaan toteamus). Pelkäsin, että lanka on täysin mahdoton valinta.
  terveisin, snykevät2018

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pieniä bloggausongelmia kun en ollut koneen äärellä ja puhelimella tämä touhu nyt on mitä on :D Mutta paketti oli todellakin mieleinen! <3 Google on ollut ystäväni kun olen koittanut miettiä mitä langasta lähtisin väkertämään :)

   Poista
 3. siis wau! Noita lapasia odotellessa :)

  VastaaPoista