perjantai 13. lokakuuta 2017

Karhunkaatosukat


Vihdoin pääsin minäkin tekemään ensimmäiset karhusukat kun entinen työkaverini halusi sellaiset miehelleen! Tähän mennessä olen vain saanut ihastella muiden nallukoita. Googlettamallahan löytyi karhun kaavioita vaikka muille jakaa! Miehelleni sitten esittelin niitä että mikähä näistä nyt olisi juuri se nallukka. Hän niistä sitten valitsi mielestään parhaan ja sillä mentiin!

Kun karhu oli valittu niin aloin miettiä että halusin sukkiin jotain "pientä lisää". (varmaan jo siksikin että olisi ollut aikamoista vain kuljetella lankaa ympäri sukkaa) Löysin karhuntassujen ohjeen, myöskin googlaamalla, ja se oli siinä! Piirustelin löytämälleni tassulle  myös peilikuvan. Eihä se nyt olisi käynyt laatuun etä kummassakin sukassa olisi ollut sama tassu. Näistä on sitten vastaanottajalla hyvä tarkastella kumpaan jalkaan mikäkin sukka kuuluu! :D

Lankana näissä sukissa käytin 7 veljestä mustaa ja ihan tavallista keltaista. Puikot olivat kokoa 3,5 ja silmukoita aloituksessa 56. Olenkin huomannut että olen kehittynyt aikalailla kirjoneuleissa. Vuosi sitten tein ihan ensimmäiset kirjoneulesukkani Niina Laitisen knit alongissa eli syyssukat. Tuolloin käytin nelosen puikkoja ja voi että ko tuntui että ei ne sukat mahu jalkoihin sitte millää ko joka puolelta kirrasi. Nyt huomaan että käsialani ei ole enää läheskään niin tiukka ja 3,5 puikoilla tehdyt kirjoneulesukat samoilla langoilla ja silmukkamäärillä ovat juuri sopivat!

Niin se viikonloppukin sieltä taas tulla tupsahti ja sehän meinaa laatuaikaa rakkaiden kanssa, leipomista pojan ensi viikonloppuna juhlittaville synttäreille, puikkojen kalistelua ja sunnuntaina suunnataan vielä äitini kanssa Oulun kädentaitomessuille! Ei kuulosta ollenkaan pöllömmältä viikonlopulta! 
Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti