maanantai 28. elokuuta 2017

Salaista postia

Parisen viikkoa sitten blogiini ilmestyi kommentti jossa kysyttiin olenko huomannut että ilmoittautuminen syksyn sny-kierrokselle on alkanut.. No enpä ollut! Mistä, oi mistä, kommentoija tiesikin että olisin suunnilleen vuosi sitten halunnut lähteä tähän mukaan mutta sen kertainen kierros oli jo käynnissä?!? :D Tällä kertaa rohkaistuin siis lähtemään mukaan ensimmäistä kertaa. Olen oman salaisen neuleystäväni tietoja tutkaillut ja ensimmäistä pakettia jo vähän mietiskellyt niin onhan tämä ihan huippista! Minusta on ihana valmistella muille yllätyksiä ja onhan se ihana niitä myös saada :)

Tänään kesken työpäivän huomasin puhelimessani viestin mieheltäni. Hän oli lähettänyt kuvan päivän postista. Voi sitä riemua kun kuvassa oli laskujen sijaan ensimmäinen yhteydenotto salaiselta neuleystävältäni! <3 Kotiin saavuttuani en malttanut kenkiäkään riisua ennen kuin hyökkäsin kuoren kimppuun ja tällainen ihana kortti sieltä löytyi! Tämä pääsee ehdottomasti koristamaan neulenurkkaustani :)


Kiitoksia siis ihanalle neuleystävälleni päiväni piristämisestä ja jään innolla odottamaan jatkoa :)

8 kommenttia:

 1. mukavaa, että olet lähtenyt mukaan. Hieno kortti saapunut.

  VastaaPoista
 2. Onpa todella söpö kortti! Voi kunpa itsekin olisin mukana - muiden blogeista vain lueskelen salaisista neuleystävistä pienellä kateudella. ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva kortti! Tämä kertoo, että mielekiintoinen SNY kierros on luvasa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki tykkäsin kovin.. Tuolla se nyt miun neulenurkkausta koristaa :)

   Poista
 4. Moikka. Täällä sun neuleystävä tutkii sun blogia!! Kiva kun lähdit mukaan, koitan tosiaan loppu vuodesta tehdä sulle jännän ja yllätyksellisen!
  T. Sun salainen neuleystävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi miten jännää! Tervetuloa tutkailemaan <3 Jo tämän kortin saapuminen oli niin jännää että mitenhän mie selviän ku kierros etenee :D

   Poista