sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Jotain uutta käsityökirjasta

Ajattelin olla ihan kälmipulla ja yhdistellä hieman haasteita joihin olen tässä tarttunut. Käsityökirjahaaste ja jotain mitä en ole ikinä tehnyt. Ensimmäisenä ajattelin tehdä sen ehkä kaikista tyypillisimmän alta pois eli lapaset! Olen joskus kouluaikoina tosiaan aloittanut tekemään lapaset mutta en ole ikinä saanut tehtyä lapasia loppuun asti. Löysin ohjeen ihanista panda-asusteista kirjasta suloinen sammakkomyssy ja muita neulottuja eläisasusteita. Tämän kirjan voitin talvella arvonnasta.. Tai no en voittanut mutta kun henkilöt jotka arvonnan voittivat eivät tajunneet palkintoaan hakea niin minä tyttö se reippaasti ilmoitin arpojalle että voin tulla hakemaan kirjan vaikka heti! Joskus kannattaa avata suunsa :D Kirja on täynnä aivan ihania asusteita ja nämä pandat eivät varmasti jääneet viimeisiksi tästä kirjasta tekemikseni! 

No mutta asiaan! Nämä lapaset ja sukat ovat 2-3vuotiaan kokoa joten ne valmistuivat aikasta nopsaan. Eri asia oli pandan silmät ja nenulit.. Tai no ei niissäkään kauan mennyt tehdä mutta niiden aloittaminen, kiinnittäminen ja päättely! Lapasiin ja sukkiin olisi ohjeen mukaan kuulunut vielä korvatkin mutta poikani ei pidä villasukkia yleensä kuin kengissä niin jätin korvat pois. Lopuksi päätin höyryttää sukat ja lapaset mutta olisi ehkä pitänyt jättää se tekemättä rankan virkistysviikonlopun jälkeen! Toinen sukista kävi uinnilla kiehuvassa vedessä ja se vähän levisi niin pituus- kuin leveyssuunnassakin :D Minun on ehkä ihan pakko tehdä samanlaiset itselleni aikuisten koossa! Nämä on niiiiiiiiiiiin söpöset!!

2 kommenttia:

  1. Voi, miten ihanat <3 Ihan ehdottomasti teet itsellesikin samanlaiset =) ja olipa hyvä, että avasit suusi! Sait hienon kirjan. Mun pitää kans käydä kurkkaan löytyisikö tuo meidän kirjastosta =)

    VastaaPoista
  2. Käy ihmeessä! Tuossa on niin palijon kaikkea ihanaa että oksat pois!

    VastaaPoista