lauantai 13. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväväkertelyjä ja uusi aluevaltaus

Tänä vuonna ystävänpäiväkortit jäivät lähettämättä mutta jotain pientä sain väkerrettyä kuitenkin :)

Olen jo jonkinaikaa katsellut erilaisia amigurumeja ja halunnut kokeilla kuinka semmoinen onnistuisi tehdä. Löysin ravelryn kautta niin söpösen voodoo amigurumin ohjeen että sehän oli pakko tehdä ystävälleni ystävänpäiväksi. Vaikka tämä oli aikamoista räpeltämistä ja väkertämistä niin ei varmasti jäänyt viimeiseksi amigurumikseni! Lankana tässä käytin novitan valkoista kotiväkeä kun sitä sattui kaapista löytymään läjäpäin. Yksityiskohdat on tehty mustalla kotiväellä ja sydämen tein ihan huovasta. Eihän se täydellinen ole mutta se on sentään tehty rakkaudella :D <3Yleensä olen tehnyt siskolleni sukat vain jouluksi mutta nytpä pääsin yllättämään villasukkahöperön näin ystävänpäivänä Niina Laitisen ihanilla November sukilla joiden ohje löytyi myös ilmaisena ravelrysta. Näiden oli tarkoitus päätyä pakettiin ensi jouluna mutta olivat niin kauniit ja hempeät että lähetinkin ne jo nyt. Nämä valmistuivat todella nopeasti. Johtunee siitä etten millään meinannut malttaa laskea tekelettä käsistäni! Sukat olivat perillä jo perjantaina ja pääsivät kuulemma heti käyttöön eli olivat ilmeisesti oikein mieluisat. :) Pakettiin sujautin mukaan myös muutamat riipukset koruväkertelyihin.

Muutamat korusetkin tuli väkerrettyä ja mitäpä muutakaan kuin sydämiä näin ystävänpäiväksi ;)

Äidilleni lähetin parit nelosen puikot kun niitä oli itselleni päässyt kasaantumaan ihan liian monet. Mukaan laitoin myös kasan lankakeräriipuksia ommeltaviksi käsitöihin.
Ihastuin niin kovin tammikuussa tekemääni palmikkokauluriin että päätin tehdä toisenkin! Ja teinkin jo :D Ai että miten ihana pikatyö!

Seuraavaksi pitäisi varmaan alkaa vääntämään valmiiksi nuita keskeneräisiä töitä mutta poikani tarvisi kyllä uudet lapaset ;D

Ihanaa ystävänpäivää kaikille <3

Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti