lauantai 16. tammikuuta 2016

Se valmistui! Ihana Hile kauluri..

Kerroin aikaisemmin harmaasta Hile langasta tekemästäni huivista joka ei kuitenkaan miellyttänyt silmääni. Päädyin purkamaan huivin ja annoin ihanalle langalle uuden elämän kauniimmassa muodossa.


Ihana harmaa Novitan Hile <3
Mitä ei googlesta löydy, sitä ei tarvita.. Ja sieltähän se löytyi! Ihanan palmikkokaulurin ohje jonka innostuin aloittamaan heti siltä istumalta. Eikä siinä montaa istumaa tarvittukaan kun koko kauluri oli jo valmis. Ainoa mikä aiheutti kauluria kutoessa harmaita hiuksia ja hampaiden kiristystä oli patenttineule kun en millään meinannut tajuta ohjetta ja jouduin purkamaan sen useampaan otteeseen.

Kauluri valmistui! Jeiiiii!
Kun  sitten sain kaulurin valmiiksi niin minusta se kuitenkin kaipasi vielä jotain. Siispä takaisin googlettamaan virkattuja kukkia. Vihdoin löysin aivan täydellisen kukan mallin huiviin. Isompi kukka on virkattu nro. 8 ja pienempi nro 4 koukulla. Keskelle ompelin vielä koristeeksi kolme helmeä. Tein kukasta rintaneulan jotta kaulurin saaja voi itse päättää käyttääkö hän sitä itse kaulurissa vaiko jossain ihan muualla.


Valmis kukkanen ja kaulurin mukaan liitetty Made with love kortti :)
Ja tässäpä koko kauneus <3
 Nyt olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja toivottavasti on vastaanottajakin <3


 Kaulurin ohjeeseen pääset  tästä

Virkatun kukan ohje löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti