tiistai 26. tammikuuta 2016

Lasien merkkailua

Lankalaihiksen aloittamisen jälkeen olen taas aloittanut 3 uutta käsityötä! Olisikohan tavoitteeksi pitänyt ottaa että teen jo aloitetut työt alta pois ennen kuin aloitan yhtään uutta ja keskeneräisiä saa olla max 2! :D Noh mutta onpa varaa mistä valita

No valmista odotellessa kurkataanpa menneisyyteen. Itse en ole niinkään viinin ystävä mutta sainpa yhtenä kauniina päivänä päähänpinttymän että haluan tehdä lasimerkkejä! Ja voihan tuota lasista toki muutakin kuin viintä lipittää :D Ebayn ihmeellisestä maailmasta löysin tuollaisia rinkuloita jotka oli oikeasti tarkoitettu korvakorujen väkertämiseen mutta sopivat mielestäni paremmin tähän tarkoitukseen. Siitä niitä sitten lähti syntymään oikein urakalla! Olimme isäni luona kun näitä väkertelin ja helmiä löytyi kuulemma lattioilta vielä viikonkin päästä mutta eksyi niitä onneksi muutama oikeaankin paikkaan :DAikasta herkkää..

Näitä on kyllä kiva ja helppo tehdä vaikka lahjoiksi. Osa onkin jo saanut uuden kodin ja osa odottelee vielä käyttöön pääsemistä :) 

Jospa tästä suuntaisi takaisin lankakerän ja virkkuukoukun pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti