sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Väkertäjä 1v ja synttäriarvonta!

Niin se vain taas uusi vuosi, 2017, pyörähti käyntiin! Kuinkas teillä juhlistettiin? Minä väänsin ihan omassa neulenurkkauksessa kaksin käsin after eightejä ja glögiä naamariin ja mitäpä muuta kuin kilkuttelin puikkoja rakettien pauketta kuunnellen.. JyJy2017 on startannut ja pari työtä olen jo puikoillekin saanut (vaikka toinen niistäkin meni jo purkuun).. Josko tällä kertaa päästäisiin ihan loppuun asti kun tuo KyJy ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan ;D Huomenna minulla alkaa kuitenkin jälleen arkinen aherrus ja niin se tämäkin loma vilahti ihan huomaamatta! Tämähän tarkoittaa sitä että neulonta siirtyy yöaikaan ja silloin ku vaa töiden jälkeen on vielä sen verran voimia! 

Mutta sitten itse asiaan! Vuosi sitten 1.1.2016 näki tämä pieni blogini ensimmäisen kerran päivänvalon.. Tämän suuren juhlan kunniaksi pyöräytetään käyntiin arvonta.. Palkintona on tällä kertaa jotain ihan itse rakkaudella väkertämääni eli palmikkorannekkeet Novitan kauniista Hile langasta.. Värivaihtoehtoina ovat kuvassakin näkyvät graffiti, lila ja vaaleanharmaa joista voittaja saa itse valita mieleisensä :) Osallistuminen arvontaan on todella helppoa! Tämä tapahtuu ihan vain kertomalla toiveesi /postausehdotuksesi blogin suhteen! Jätä siis kommenttisi jossa kerrot mistä haluaisit Väkertäjän sivuilta alkaneena vuonna lukea.. Muista myös jättää kommenttiisi tieto siitä mitä kautta saan sinuun parhaiten yhteyden jos voitto osuu kohdalle!  Arvonta päättyy sunnuntaina 8.1.2017 klo 18! Jospa ehtisin julkaista voittajan vielä samaisen illan aikana ja pääsisin neulomaan palmikko rannekkeita samantien ;)


Kiitos kun olet mukana ja onnea arvontaan!

Muistathan että Väkertäjä Koukussa löytyy myös facebookista ja instasta ;) 

15 kommenttia:

  1. Onnittelut eka vuodesta. Kaikenlaista väkertelyä ja näpertelyä toivoisin näkeväni jatkossakin. Niistä saan inspiraatiota itsellekin.
    sudemi@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Väkertelyä ja näpertelyä seuraa varmasti tänäkin vuonna :)

      Poista
  2. Neulepostauksia lisää.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Onnea! Seuraan kaikenlaisia väkerryssivustoja ja kerään ideoita.
    Lisää vaan vinkkejä, kiitos! nina.antikainen1@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jatkan siis armotonta väkertämistä :)

      Poista
  4. Kaikkia sun väkerryksiä on ilo katella, en mä osaa sanoa mitä uutta tahtosin nähä :D yllätä :)
    - Katja -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmmm.. Täytyy alkaa miettimään suurta ylläriä.. ;D Ehkäpä jokin uusi aluevaltaus?

      Poista
  5. Kerro vaikka suosikki-väkerryksestäsi ;)
    marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  6. Onnea blogille ja erilaiset neulepostaukset kivoja. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Kaikenlaiset näpertely, väkertely ja käsityö jutut kelpaa kyllä jatkossakin! Löydän niistä paljon ideoita omiin tuotoksiin. Itse ole ihastunut erityisesti kuvioneuleisiin ja ihastelin juuri neulomiasi leijona-aiheisia villasukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! Itsekin olen hurahtanu kirjoneuleisiin joten niitä voin luvata tupsahtelevan varmaan kyllästymiseen asti :D

      Poista
  8. Edellisestä viestistäni unohtui yhteystietoni eli:
    Marjuska
    laaksonritari@luukku.com

    VastaaPoista