lauantai 6. helmikuuta 2016

Teen, teen, lumiukon teen.. ja akan!
 Osallistuin ensimmäistä kertaa silmukan ytimestä blogin hauskaan haasteeseen jonka taustalla toimivat piponytimesta.blogspot.fi ja silmukansaalistus.blogspot.fi bloggaajat. Helmikuun haasteen aiheena oli lumiukko. Olisiko paremmin voinut sattua kun seuraavaksi pikku väkertelyksi olin suunnitellut juuri lumiukkoja! :)


Kävin jo jokin aika sitten ihastelemassa ihania virkattuja lumiukkoja Ihan oikea blogi? sivuilla. Ne oli niin söpösiä että pakkohan niitä oli itsekin testata! Alkuperäiset ihanat lumiukot ohjeineen löytyvät täältä. Itse käytin lumiukkoihin 7veljestä lankaa ja niistä tulikin ihanan muhkeita! No ei se langan ja koukun vaihto ihan ainoa muutos alkuperäiseen ohjeeseen ollut mutta ihan hassujahan näistäkin tuli :) Tässä siis minun väkertämä lumipariskunta!
Seuraavaksi täytyneekin alkaa väkertämään ystävänpäiväylläreitä ku hups vaan sehän on jo ihan liian pian!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava lumipariskunta =) Hienosti teit nille nenät! Mä en keksinyt mitään neniksi ja jätin ne suosiolla pois =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos hyvästä ohjeesta :) mulla sattuu olemaan noita erivärisiä puuhelmiä ko en oo keksiny niille käyttöä.. Ennen tätä :D

   Poista
 2. Hauksat lumiukot! :) Kiitos haasteeseen osallistumisesta :)

  VastaaPoista
 3. Söpöt, kyllä noita kelpaa hypistellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jospa näitä tekasis vielä muutaman lisää hypisteltäväks.. :)

   Poista