keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Rankan päivän piristys

Säpäkkää on viime aikoina riittänyt niin töissä kuin kotonakin. Lauantaina juhlitaan rakkaan poikani 5-vuotis synttäreitä. Siis apua!! Mihin tämä aika on vilahtanut?!? Pientä ressiä ehkä pukkaa koska aikaa järjestelyille ei kauheasti ole! Töissäkin tuntui olevan tänään astetta jos toistakin vauhdikkaampi päivä ja olin ihan väsykiukku kotiin huristellessa.. Kiukku muuttui kuitenkin innoitukseksi kun puhelimeen tuli kotimatkalla viesti paketin saapumisesta! Ihana salainen neuleystäväni tiesi että juuri tänään tulen tarvitsemaan piristystä! ❤ 



Lähetin ukon paketinhakureissulle. Mies tuli kotiin ja purskahdin nauruun kun näin paketin. Silitysrautalaatikko! Olin juuri tupissut ja tuskaillut miehelleni että missä ihmeen välissä ehdin siivota kunnolla ennen lauantain juhlia ja tämä paketti sattui muistuttamaan kotitöistä silityksen muodossa :D Noh sitten avasin paketin ja ensimmäisenä silmiini pisti TISKIHARJA! Tässä vaiheessa nauru muuttui jo ehkä väsymyksestä johtuen hieman hysteeriseksi kunnes tarkemmin pakettia kaiveltuani vastaan tuli vielä tiskiriepu jonka neuleystäväni oli ilmeisesti itse virkannut. Nyt täytyy kuitenkin sanoa etten ole koskaan nähnyt nuin kaunista tiskiharjaa ja tiskirättikin on niin ihanan pirtsakka että varmasti ainakin tiskaaminen maistuu kummasti! ;) Jotenkin tuntui että kun hysteerisestä hekotuksesta selvisin niin stressi ja jännittyneisyys helpotti kummasti koko kropassa! Kiitos siis tästä neuleystäväni! Nyt on ehkä pakko kysyä että mistä oletkaan löytänyt nuo ihanat servetit? Tiedän erään toisenkin joka sekoaisi tuollaiset saadessaan :)

Olihan mukana toki lankaakin. Nimittäin kolme kerää ihanan sinistä sandnes garnin babyull lanettia.. Tämä onkin minulle aivan uusi tuttavuus joka taitaa päästä puikoille hyvin pian! Lanka on 100% merinovillaa ja oi miten pehmoiselta se tuntuu ❤
Tosin huppuhuivi idea ei nyt välttämättä toteudukaan koska minulla tuli näitä pyöritellessäni mieleeni jotain ihan muuta.. Katsotaan kuin käy ;)   
Ja löytyihän laatikosta myös sitä fazerin sinistä mitä toivoinkin.. (Voin kertoa että mussuttelen sitä juuri tässä kirjoitellessani) Tuon lähemmäs fazerin sinistä ei ole mahdollista päästä ;D 

Olen joutunut perjantaista lähtien hieman hidastamaan neulomistahtia. Minulla iski jäätävä niskajumi ja kun mieheni koski kipeään kohtaan niskassani, meni jalka alta! On minulla ennenkin niskat jumissa olleet muttei näin pahasti! Muutaman kerroksen olen kerrallaan pystynyt neulomaan mutta sitten pitää taas vähän taukoilla. Aivan kauheaa ko nuo keskeneräiset kuitenki tuolta hyllystä huutelee :/ No onneksi sunnuntaina suuntasimme äitini kanssa Oulun kädentaitomessuille niin neulomisen vältteleminen ei ollut niin työlästä ;D Jospa tämä tästä pikkuhiljaa helpottaa. 

Kiitoksia vielä ihanalle salaiselle neuleystävälleni päivän piristyksestä ja stressinkarkoituksesta <3 Nyt taas tuntuu että täältä noustaan ja lauantaina meillä on luvassa ihan superit supersankarisynttärit! :)

11 kommenttia:

  1. Hih, itsekkin kävin lauantaina kädentaitomessuilla oulussa! Servetit on ostettu maja shop nimisestä oululaisesta liikkeestä, läheltä rotuaarin h&m liikettä, tien toiselta puolelta zivagon vierestä, kannattaa poiketa!
    Tiskiriepu ihan huusi harjaa kaveriksi, kun löysin kauniin, jonka voisin ottaa omaankin keittiöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas.. Täytyypä vierailla siis siellä ennen joulua :)

      Poista
    2. Ainiin ja muutin jälleen mieleni mihin nämä ihanat langat käytän.. (mitennii tuuliviiri?!) Nyt vain odotan malttamattomana ohjetta 😘

      Poista
  2. Ihana paketti <3.

    Jopas on ollut niskat lukossa. mä muistan aikoinaan, kun isäntä joutui minut toimittamaan päivystykseen, kun olin popsinut jo vaikka mitä nappeja ja pää vain sojotti toiseen suuntaan.. ei mitään mahdollisuutta kääntää päätä mihinkään suuntaan.. luoja, mikä tuska oli tuolloin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kauhia! Oot se sieki ollu jumissa! Täällä alkaa onneks helpottaan.. Tosin töissäki välillä kipeytyy ku lapsukaisia nostelee.. Häätyis tajuta vissii välillä venytelläki ;)

      Poista
    2. nykyään tosiaan tää lasten nostelukin on mukavaa puuhaa.. ja venytelläkin ehkä kannattaisi :D. Sen taidon, kun vielä oppisi joskus. (muka ei ole aikaa venytellä)

      Poista
  3. Hei tulin vierailulle. Kyllä ne juhlien järjestelyt aina vähän tressaa. Ja ihana on ystäväsi ja juuri oikealla hetkellä. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne ressaa vaikka aina niistä on selvitty.. Niinku tälläkin kertaa :D Kiva kun vierailit ja toivottavasti vierailet toistekin :) Miepä tuun vastavierailulle ko saan vauhtihirmun höyhensaarille joskus 😂👍

      Poista
  4. Olipas hauska yllätyspaketti! Joskus luovat ratkaisut paketoimisessa ovat tosi koomisia kun saapuvat kiireisen tilanteen keskelle!

    Tuolla tiskirievulla ei varmaan malta edes tiskata, sama pätee harjaan, mutta toisaalta käytettäväksi ne on tehty :)

    VastaaPoista